USA SE DESCHIDE SPRE INTERIOR – SAU CUM SA OBTINEM CEEA CE ESTE AL NOSTRU

USA SE DESCHIDE SPRE INTERIOR – SAU CUM SA OBTINEM CEEA CE ESTE AL NOSTRU

Majoritatea usilor se deschid spre exterior – multumile tind sa se repezeasca, iar in cazul unei urgente, o usa ce se deschide spre exterior elimina o posibila congestie.

Insa, usa catre noi se deschide spre interior. Adica, opulenta, sanatatea, fericirea sosesc in viata noastra printr-o usa ce se deschide spre interior. Asadar, daca ne tensionam, stresam, strofocam, nu facem altceva decat sa impingem usa. Sa inchidem usa. Sa NU LASAM LUCRURILE DORITE SA INTRE!

CAZ DE STUDIU

Acum cateva luni, am intalnit un barbat (pe care, desigur, inca il iubesc, este cel mai intelept lucru, nu imi permit sa simt nimic altceva pentru cei din jur) minunat.

Inainte de a ne vedea la 9 seara, nu aveam nicio asteptare. Mancam niste orez in curtea resedintei unde locuiam, priveam apusul, super transpirat dupa o zi in soare si mers prin oras. Doar mi-am schimbat tricoul, spalat pe dinti, si dat cu niste parfum. Zero strofocare, nicio tensionare. Nici nu-mi trecea prin cap ca va veni sa ma ia intr-un Porsche, ca-mi va arata tigrul sau de la el acasa, ca o sa ma invete unele lectii si ofere cateva zile minunate impreuna.

Asa de simpla si puternica este lectia seninatatii, si increderea ca tot ce-i al nostru nu se poate pierde; mereu soseste… la timp! Nu putem pierde decat ce nu-i al nostru, sau ceea ce nu ni se mai potriveste (altceva si mai bun urmand sa ia locul).

V-am impartasit (si) ca sa imi reamintesc despre atitudinea castigatoare in viata. Cateodata, cand ne aflam in mijlocul furtunii (=conflicte, stres, indoiala, dezamagire) mai uitam despre cum stau lucrurile cu adevarat 😉Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: