PROBLEME? ZAMBESTE, CU IUBIRE

PROBLEME? ZAMBESTE, CU IUBIRE

Daca vad o femeie cu par la subrat? Zambesc, cu iubire.

Daca vad un barbat cu unghiile facute? Zambesc, cu iubire.

Daca vad o persoana si nu stiu ‘ce’ este? Zambesc, cu iubire (si intreb, cu bucurie!).


INFLEXIBIL

Rigiditatea si fixismele mentale se repara cu deschidere si detasare. Nu avem nimic de aparat – nici demnitati, nici familii, nici false sigurante. Nu avem nicio lupta de dus (oricum, intr-o lupta nu castiga nimeni, cu adevarat; cel mai bine inveti sa nu mai fie nevoie sa participi la asa ceva).

Avem de lucru doar cu noi insine. Intotdeauna  – cand simtim acel avant de a schimba lumea si a revolutiona totul in jur, ori vrem sa ii modificam pe ceilalti, sau sa le limitam alegerile – ne reamintim cu ce este propice sa incepem: cu lucrul cel mai apropiat de noi. Corpul nostru, adica…

FLEXIBIL

Suntem atenti la ce combustil alegem, cu ce ganduri ne umplem ziua (capul), ce vorbe catapultam in exterior. Ne amintim de ho’oponopono, simtim iubire si lasam criticile/judecatile sa ne paraseasca realitatea. Duca-se departe.

‘Tu esti eu, si eu sunt tu; care este diferenta?’ Acestea sunt cuvintele uneia dintre mantrele mele favorite Tohi Mohi Mohi Tohi.

Nu este, nu exista nicio diferenta… 😉 Atunci cand incepem sa vedem lumea ca pe o experienta mentala, mai multa decat una materiala, diferentele se disipeaza. Si de abia atunci, poti incepe sa fii creativ, sa iti ocupi timpul cu ganduri inaltatoare, sa faci un açaísa mergi la cumparat de proprietati pe insule tropicale, sa te scufunzi in arta si moda si muzica pentru suflet.

Sa traiesti din iubire, nu din frica, pe scurt… 🙂Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: